Interieur

Interieur

Het bouwen en verbouwen van een woning of werkomgeving is een unieke kans om uw droomlocatie te verwezenlijken. Samen met u realiseren we een ontwerp dat optimaal aansluit op uw persoonlijke wensen. Ook het interieur is hierbij een belangrijk onderdeel. Want hoe zorg je dat een huis een echt thuis of een werkplek een inspirerende omgeving wordt? Welke keuzes maak je om de juiste sfeer te creëren die past bij uw wensen, levenswijze en persoonlijke stijl?

Onze interieurvormgever begeleidt u hier graag bij! Door een goed inlevingsvermogen en een verrassend inzicht in ruimte, kleur, meubels, materialen, verlichting en styling maken we van uw woning of werkplek graag iets bijzonders.

Interieuradvies voor iedereen
Natuurlijk heeft iedereen andere wensen ten aanzien van de invulling van een interieuradvies. Bent u bijvoorbeeld alleen op zoek naar ideeën voor de indeling van een ruimte of wilt u een compleet interieurontwerp  waarbij alle stappen worden doorlopen, alles is mogelijk. Het is aan u om te bepalen waar u ondersteuning in wilt. In een vrijblijvend eerste gesprek maken we graag kennis met u en uw woonwensen en geven wij nadere uitleg over de mogelijkheden van een interieuradvies.